Smartlog v3 » Kasper Sørensens blog » Tablets vinder ind på det danske marked
Opret egen blog | Næste blog »

Kasper Sørensens blog

Blogger om min hverdag, nye trends og hvad der ellers falder mig interessant.

Tablets vinder ind på det danske marked

22. Feb 2011 12:07, kaspersoerensen

På det danske mobilsite Mobilgo.dk kan man i dag læse at Sony er på vej med deres egen tablet, som er bygget på deres populære VAIO platform .

Det er ellers ikke meget Sony har gjort væsen af sig, inden for tablets, som de seneste år har set et regulært boom. Man finder i dag tablets over det ganske land, danskerne har været længe om at tage tablets til sig og det er blevet spået at 2011, bliver året hvor tablets for alvor slår igennem på det danske marked.

I udlandet har tablet-computere været en regulær succes og det er derfor ikke så underligt at Sony også vil med på vognen. I sær Apple har været godt med fremme i feltet med deres iPad og netop iPaddens success har været med til at bane vejen for alle de andre tablets vi nu ser dukke frem på markedet.

Jeg glæder mig personligt til at se hvad der kommer af nye tiltag i det nye år, de fleste har nok allerede hørt det, Apple er på vej med en iPad 2. Selv har jeg kun for nyligt fået fingrene i den første model, hvilket nu kan ærgre mig lidt.

Senest har Wallstreet Journal fundet frem til nogle specifikationer for iPad 2, som afslører lidt om hvad den nye tablet vil indeholde. Inde på Mobilgo.dk har de også samlet en række nyheder om iPad 2, som du kan læse her.

Har du selv fået købt dig en iPad, eller venter du på iPad 2, eller måske en helt anden tablet? I så fald hører jeg gerne om det i kommentarfeltet.

 

Kommentarer

 1. abercrombie outlet
  11. Feb 2012 07:26
  1

  Thanks for your support!Online supra store supplies series of supra tk society,supra skytop shoes.SUPRA brand cooperated with famous singer justin bieber and launched hi-tops skateboard shoes-justin bieber shoes.Pick up more supra shoes for cheap.

 2. Cheap Herve Leger
  2. May 2012 05:11
  2

  The most distinguished geologists, from the time of Werner and De Saussure,

 3. Christian Louboutin Sale
  25. Jul 2012 09:36
  3

  Jeg har fundet en rigtig god blog om bredbånd på nettet

 4. Moncler Outlet
  20. Dec 2012 09:29
  4

  de* auteurs classiques, on peut voir que ceux-ci admettent un état général précédant les altérations observées dans le système osseux. La déHnition que je présente ne diffère donc que peu de celles

 5. Cheap Beats By Dre
  20. Dec 2012 09:29
  5

  premières périodes de la vie. Cette définition, toute nouvelle pour la forme, ne l'est nullement pour le fond; il me suffira pour le démontrer de citer quelques-unes de celles admises par des hommes