Smartlog v3 » Kasper Sørensens blog » 3D over alt!
Opret egen blog | Næste blog »

Kasper Sørensens blog

Blogger om min hverdag, nye trends og hvad der ellers falder mig interessant.

3D over alt!

27. Sep 2011 10:36, kaspersoerensen

Siden 3D film første gang kom i de store biografer rundt omkring i landet, har der været et stort hype omkring 3D film, serier og computerspil. I mine øjne er 3D et spændende koncept og jeg kan da også godt forstå at de fleste hellere vil se en film i 3D, end i 2D. Der er det ekstra lag på, men der må være andre som mig derude der ikke bryder sig om at sidde med et par mørke briller under en to timers forestilling.

Jeg syntes det er svært at fokusere med 3D briller på, jeg får ondt i øjnene og senere hen ondt i hovedet. Heldigvis er der megen snak omkring 3D uden briller og det må også være en god nyhed for alle dem der bruger briller, de kan vel ikke benytte 3D briller uden at have kontaktlinser på?

Først var det Nintendo der udgav deres lille DS konsol, med 3D uden briller, super smart men dyr og derfor har den ikke fået den opmærksomhed den ellers har fortjent. Fjernsynsproducenterne er også langt henne i processen, men det virker ikke til det er noget vi får at se foreløbigt.  På mobilmarkedet står det anderledes til, der er kommet et par 3D telefoner allerede og det er også uden briller. Her i blandt den nye EVO 3D - se den her eller denne nye model fra LG ved navn Optimus 3d.

Begge smartphones har indbygget 3D skærm og det fungerer bare, jeg havde fornøjelsen at prøve dem begge til en messe i Ballecenteret for nylig og det er nu imponerende hvad man kan få ind i sådan en lille smartphone. Det undrer mig bare stadig at fjernsynsproducenterne er bagud? Det er da smart at man kan se 3D på sin telefon, men come on - hvor tit ser man en film på sin telefon? 

Kommentarer

 1. abercrombie outlet
  11. Feb 2012 07:26
  1

  Thanks for your support!Online supra store supplies series of supra tk society,supra skytop shoes.SUPRA brand cooperated with famous singer justin bieber and launched hi-tops skateboard shoes-justin bieber shoes.Pick up more supra shoes for cheap.

 2. Christian Louboutin Sale
  15. Jun 2012 04:22
  2

  en masse fede ting at se på ned gennem europa.

 3. Christian Louboutin Shoes On Sale
  25. Jul 2012 09:36
  3

  Find dig et billig abonnement på autohjælp,